Collages made by me :)English:

Hello, dear readers.
Since a few weeks I've got a new photoshop programma. Photofiltre studio X. It's better than adobe photoshop elements with much more tools. AND IT'S FREE. You can blend with it too. Hope you love my creations ;)

Nederlands:

Hallo, supergeniale lezertjes.
Sinds een paar week heb ik een nieuw photoshop programma. Photofiltre studio X. Het is beter dan adobe  photoshop elements en heeft een stuk meer tools. EN HET IS GRATIS. Je kan er ook mee blenden. Ik hoop dat jullie mijn creaties leuk vinden ;)

6 comments:

 1. cool! ik ga ook proberen te fotoshoppen <3

  ReplyDelete
 2. Mooie blends! Bedankt voor je reactie nog, die op de achtergrond ben ik trouwens niet hoor ;) Maar het klopt idd dat er geen 'volgers gadget' op mijn blog staat. Dit omdat dat ding het niet goed deed dus heb ik hem even weggehaald ;) Wel staat helemaal bovenin die balk ook 'volgen' dus als je daar op klikt volg je me ook! :)
  xoxo Annika

  ReplyDelete
 3. wauw, echt supergaaf! (ik meen het!)
  jaaa, ik wist dat je zoiets zou antwoorden XD
  liefs,

  ReplyDelete
 4. trouwens....
  supercool die nieuwe header!
  xx

  ReplyDelete
 5. Wauw, mooi gedaan! Ik wist niet dat je dat met dat programma kon, ik heb het ook haha :)

  ReplyDelete
 6. Erg leuk gedaan!
  Echt een super leuke blog, echt een aanrader om te volgen!

  Liefs
  www.fashionlijn.blogspot.com
  Tessa

  ReplyDelete

Thanks for your comment!