Piano
7 comments:

 1. wauw! mooie tekening!
  sorry ik heb geen idee!
  zodra ik iets weet plaats ik het in een reactie.
  xx

  ReplyDelete
 2. wow, die tekenig is echt zoo gaaf! echt heel mooi... heb je dat zelf bedacht??
  eeehm........ik heb nog geen idee, want ik moet nu aan m'n huiswerk, maar ik zal erover nadenken!
  liefs,

  ReplyDelete
 3. die tekening is echt leuk! (:
  gefeliciteerd met je bijna 100 volgers (nu nog maar 1!)
  haha, ja, ik vond het ook al zo grappig! ik had ook al zo'n voorgevoel dat jij het was omdat ik wist dat je een jasje had gemaakt enzo. echt leuk! (;
  de foto's heb ik trouwens gewoon in m'n achtertuin gemaakt met mijn broers spiegelreflex en een speciale lens. ik heb nog niet zoveel verstand van fotografie dus hij heeft even geholpen met de instellingen voor licht enzo. (;

  ReplyDelete
 4. Ik twijfelde eerst ook vanwege dat bontrandje, maar het heeft wel wat!

  ReplyDelete
 5. heeii,,

  even over die reactie die je achter liet op mijn blog, het is dus een cavia, echt heel dom dat ik soms hamster schreef maar ik heb het als het goed is nu allemaal gecorrigeerd, bedankt dat je het even zei !!!

  Xx.

  ReplyDelete
 6. wow, supermooi!!

  ik volg je, zou jij me misschien ook willen volgen??

  x Vera
  www.blogAwogga-haha.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. thanks ! I don't use photoshop, I prefer easier softwares =)

  ReplyDelete

Thanks for your comment!