DIY creative painting of thingsEnglish:

It's cool to paint an object, which you don't use, in the vorm of a flag, or with other things. than you can hang it up on your wall, and tadaaaa you've got an lovely wall :)
I've paint this shells: hope you like it :)


Nederlands:

Het is ontzettend leuk om te zien, en te doen. voorwerpen schilderen die je anders toch niet gebruikt! heb je ergens nog iets liggen? schelpen, een kastje, iets anders kleins, je kan het altijd omtoveren tot iets nieuws, iets dat je WEL gebruikt! neem nou deze schelpen, die ik laatst heb beschilderd, de ene met de britannische vlag, en de andere naar het tapijt van doves and stripes (zoek op internet)
als je de voorwerpen aan de muur hangt ziet het er heel vrolijk uit :)
veel succes allemaal, en laten jullie een berichtje achter, met een idee voor een soort van give-away? zie mijn vorige posts.

xxx Lijn

4 comments:

 1. wat superleuk gedaan!!
  dankjee voor je reactie, ja die nagels zijn echt gaaf ;)
  liefs,

  ReplyDelete
 2. AWESOME DIY! You did a lovely job. Very creative.

  Greotjes

  ReplyDelete
 3. Ah, dat ziet er echt superleuk uit! Heel tof gedaan! (:
  Sorry dat ik niet reageerde, ben echt anderhalve week niet op blogger geweest, maar ik ben nu weer terug! Zelf ontwerpen is inderdaad heel lastig! Ik gebruik zelf meestal hele simpele patronen uit patroontijdschriften (uit de bieb of van m'n tante, zelf kopen vind ik te duur. :p ) en die pas ik dan aan zoals ik het wil. Ik gebruik voor een jurkje bijv. vaak alleen het bovenste deel, en het rokdeel bedenk/maak ik dan zelf.
  Voor rokjes gebruik ik alleen nooit patronen, Ik heb zelfs nog nooit zelf een patroon getekend, mijn moeder kan dat zelf ook niet dus ik zou ook niet weten waar ik moet beginnen, vooral omdat ik meestal van getailleerde jurkjes enzo houd, dus dan moet je meestal alles in delen knippen enzo. Lijkt me heel ingewikkeld! :p Maar hoe ontwerp jij je patronen zelf dan?

  ReplyDelete
 4. Oh, hoe heet dat boek? Ben ik wel benieuwd naar! (:

  ReplyDelete

Thanks for your comment!