BIG POSThij wilde niet op de foto :'(

11 comments:

 1. wat prachtig zeg !!!

  Heel mooi !!

  ps: zou het mogelijk zijn om fan te worden van mijn facebook-pagina waar er nog meer werken van mij op staan. => https://www.facebook.com/pages/Eline-Du-Mongh-Photography/171796632885324


  http://elinedumonghphotography.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. wauw, wat een ontzettend mooie foto's ♥ zijn die kranten op je muur echt behang of heb je het er zelf allemaal 1 voor 1 opgeplakt?

  ReplyDelete
 3. echt superleuk, die oranje/rood bolletjes dingetjes, hoe heten die dingen? ;)
  en dat wit en zwart, ik ben er helemaal gek op!
  liefs,

  ReplyDelete
 4. Mooie foto's en je tekeningen zijn echt wauw!

  ReplyDelete
 5. wauw, je kamer ziet er echt heel gaaf uit! vind je behang en je hoedjes echt tof!
  en ook mooie tekeningen natuurlijk!

  ReplyDelete
 6. Hele mooie kamer heb je! (: Lekker modern.
  Bedankt voor je reactie & felicitatie!
  Liefs, Kiek.

  ReplyDelete
 7. Oh sorry! Ja ik ben de laatste tijd een beetje druk dus vandaar dat ik steeds dingen vergeet zoals HOOOOI zeggen :D
  Jammer trouwens dat je van schooltoneel af bent! :( Maar ik begrijp het ook wel een beetje, als 3e klasser krijg je bijna altijd een miniprutrolletje en al helemaal nu met de 53 spelers.. Maar toch jammer!
  Oh trouwens, je kan me op school gerust gedag zeggen hoor! Het is alleen dat ik soms heel laat reageer en pas door heb dat ik iemand tegen kwam die ik ken als diegene al langs gelopen is, dat heb ik echt heeeel vaak, dus meestal reageer ik pas als iemand anders: 'Hé Lotte!' zegt.
  En echt een superleuk behang! En is die tekening een zelfportret? Hij is wel heel mooi iig!

  ReplyDelete
 8. your hats are so cute!!!

  bisous,
  mia

  HEYLILAHEY

  ReplyDelete
 9. Amazing photos of cool details!

  Come back soon to visit my blog, I'll be waiting for you!!

  Enter the Shopkempt giveaway on my blog!
  Cosa mi metto???

  ReplyDelete
 10. Sorry, late reactie! Maar ik ga een soort jas/cape maken van een wollen stof die je ook vaak bij jassen hebt. (: Ga het dus niet breien, maar dat is trouwens eigenlijk ook wel een leuk idee, ik ben ook dol op die gebreide poncho's, heerlijk. (:
  Ik mocht zelf kiezen welke verwerkingsopdracht ik ging doen voor school, dus ik heb gelijk de opdracht met het ontwerpen van moderne veluwse klederdracht gekozen. Moet nog hard aan het werk dit weekend want het moet misschien over een week al af, oeps.

  ReplyDelete

Thanks for your comment!