SistahsEnglish:

Enjoying sun and wind, hair blowing around in your face. Looking at the amazing waves in the see and loving this day. I love this piece. When I look at it I feel the wind blow and it makes me feel I'm at the beach.

Nederlands:

Genietend van de zon en de wind, je haar rond waaiend in je gezicht. Kijkend naar de geweldige golven in de zee en genietend van deze dag. Als ik naar de tekening kijk voel ik de wind weer waaien en mijn haar, stug van het zeezout zwiepen in mijn gezicht. Het zorgt ervoor dat ik het gevoel heb weer op het strand te zijn.

3 comments:

 1. wauw, wat gaaf getekend! heb je het nagetekend? en die lachende gezichten zijn zo knap.. dat is echt heel moeilijk (vind ik dan ;))
  X'

  ReplyDelete
 2. Very cute :) nice blog :)
  Stop by sometimes and if you like
  follow me, I'll definitely follow back :)

  http://dare2wear.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Wauw, amazing tekst erbij. Gorgeous tekening erbij, soms zegt de tekening meer dan de woorden erbij, maar dit.. dit maakt het samen helemaal compleet!

  ReplyDelete

Thanks for your comment!