Summer feeling


English:

Just enjoying the hot days here. I can't remember we ever had these high degrees. I'm just designing a bit for my diary (look at this post) and painting a white-board for my room. When I was drawing these pictures they gave me a summer feeling because they're so bright and sunny and the last one reminds me of my holiday in France.

Nederalnds:

Ik geniet hier gewoon lekker van de hete dagen. Pfhoe, ik kan me niet herinneren dat het ooit zo warm is geweest. Ik ben ook een beetje aan het ontwerpen en tekenen voor mijn agenda (bekijk deze post). Ook ben ik bezig met het schilderen van een white-bord voor mijn kamer, voor aan de inspiratie muur. Toen ik deze tekeningen maakte gaven ze me echt zo'n zomer gevoel omdat ze zo licht zijn, de laatste herinnert me ook vriendelijk aan onze geweldige vakantie in Frankrijk.

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment!