Boot obsessions
English:

The lace up boot also known as the combat or military boot caught my eye since a few weeks. I've never seen such a perfect boot which you can combinate with every outfit, from cute to grungy. I think I'm in love with these boots! If someone knows a place to buy them just tell me <3

Nederlands:

De lace up boot is een echte trend. Je kan 'm op internet ook vinden onder de namen; military boot of combat boot. Een paar weken geleden kreeg ik pas echt door hoe gaaf die schoenen eigenlijk zijn! Ze passen bij elke outfit, van stoer tot lief. Ik ben er helemaal gek op! Als iemand weet waar je ze kan kopen, vertel het me maar <3


4 comments:

 1. Wauw, ik hou van deze schoenen! Zelf heb ik look-a-like dr. Martens met bloemetjes! x Esra
  ps. ik heb ze bij de Primark gekocht.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Gaaf! Dankjewel!

   Binnenkort (december) komt er een Primark in Almere, dus dan ga ik daar ook maar even kijken :D

   Delete
 2. wauw, ik vind die lichte echt mooi!
  X'

  ReplyDelete
 3. de look-a-like Dr. Martens waren rond de twintig euro als je wilt zien kan je ook op me blog kijken ik heb er ooit een keer een artikel over geschreven. Ik weet alleen niet of ze het nu nog steeds verkopen. En de spike ketting is gwn van de hm.

  -xxx- Esra

  ReplyDelete

Thanks for your comment!