Doodle DrawingsEnglish:

But, to rever to the title, they aren't doodles. Because I've worked longer than a few minutes on them. The first one is an black fine-liner drawing and I painted it in with color pencils. But only the darkest parts. The second one is a pencil drawing, I worked on it till it was perfect so I hope you like it.
I've got soooo many post for you! My brain is full of inspiration and I love it. Right now I'm working on a blouse and it's almost finished. You'll never guess but it was a big men's size and now it fits me and its so amazing, I can't wait to put it on. Of course I'll show you the result. Besides the blouse, I'm working on a digital painting of the Mad Hatter from Alice in Wonderland. (If you don't know who this is, just click here!)
Actually, it's far too much work but I love it so much and I'm sure I'll finish it.
By the way, my blog now exist already three years! Thank you for following me, I love every single follower and comment and I hope this blog will make it in the future!

Nederlands:

Maar, om even terug te spelen naar de titel, eigenlijk zijn het geen doodles (kleine, snelle tekeningetjes). Omdat ik hier langer dan een paar minuten aan heb gewerkt. De eerste is getekend met een zwarte fijnlijner en ingekleurd met kleurpotlood. Het kleurpotlood gebruikte ik alleen op de donkerste delen van de tekening. De tweede is een potlood tekening waar ik net zo lang aan heb gewerkt tot het perfect was, dus ik hoop dat jullie het mooi vinden!
Ik heb zo ontzettend veel posts voor jullie in petto. Mijn hoofd stroomt over van inspiratie en het is zoooo heerlijk! Op het moment ben ik bezig een mannenbloes XXXXXL te vermaken naar mijn maat. Ik pas 'm nu al en ik kan niet wachten tot ik 'm aan kan trekken! Natuurlijk laat ik jullie het resultaat zien :). Naast de blouse ben ik nu ook bezig aan een digitale tekening van de Mad Hatter. Uit Alice in Wonderland. (weet je niet wie? Klik hier). Eigenlijk is het veel te veel werk maar het is zo leuk om te doen, ik ga het afmaken, zeker weten.
Trouwens... Mijn blog bestaat nu al drie jaar! Ik ben jullie zo dankbaar voor het volgen, en ik ben gek op elke volger, like en reactie die ik krijg. Ik hoop dat deze blog het gaat maken in de toekomst!

Dus... Hoe gaat het met jullie? En waar ben je mee bezig op het moment?
So, how are you these days? And what are you doing?

14 comments:

 1. Wauw, wat teken jij prachtig! Echt heel erg mooi, je hebt talent. Liefs Nienke!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bedankt voor je superlieve reactie!

   Delete
 2. Dat ziet er mooi uit! echt knap!

  Liefs
  Daniëlle

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje, iedereen trouwens. You make my day!

   Delete
 3. Wauw wat knap zeg, echt super mooie tekeningen!
  liefs x

  ReplyDelete
 4. ze zijn nog steeds zooo mooi! :)
  Xx'

  ReplyDelete
 5. Wat een talent heb jij, zeg! Echt heel erg mooi!
  xoxo Karin Ik volg je nu! Volg je terug? ;-)

  ReplyDelete
 6. Wat ben jij een supercreatief persoon als ik je blog zo eens doorspeur, super! Ik volg je zeker, ik ben heel benieuwd wat al die inspiratie ons gaat brengen! liefs.

  ReplyDelete
 7. Wauw echt heel erg mooi gemaakt! Super knap.
  Ik ben je gaan volgen, liefs :)

  ReplyDelete
 8. Wauw, wat kan je prachtig tekenen! Echt heel erg knap. :)

  ReplyDelete
 9. Wat een prachtige tekeningen! Vind je blog erg leuk en ik ben je met bloglovin gaan volgen, hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  ReplyDelete
 10. Bedankt voor jou reactie. In de zijbalk rechts staat een rijtje buttons waar bloglovin tussen staat.
  Liefs

  ReplyDelete

Thanks for your comment!