The leaves of autumn


English:

While typing this blog title I was wondering how to write it. Because autumn leaves suggest autumn's 
leaving. So it became this. Yes, in my country autumn has defenitely begun. Everyday it's getting colder and the rain isn't a surprise anymore. Now I'd like to show you some shots of our garden and our beautiful tree (which isn't that red anymore).

Nederlands:

Toen ik de titel van deze post aan het schrijven was vroeg ik me af hoe ik het zou brengen. Want ja, autumn leaves betekent net zo goed 'herfstbladeren' als; 'De herfst verlaat ons'. Dus heb ik er maar dit van gemaakt. Klinkt wel sprookjesachtig, niet? 
Ja, in ons kikkerlandje is de herfst nu echt begonnen mensen. Elke dag word het kouder en de regen is niet meer weg te denken.Onze tuin is getransformeerd in een prachtige natte kleurenboel dus nu wil ik jullie graag wat foto's laten zien, ook van de mooie herfst boom (die nu niet zo rood meer is).

6 comments:

 1. Hele mooie foto's heb je gemaakt! Ik vind de herfst kleurtjes van de blaadjes ook altijd zo mooi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ja, het is een van de redenen waarom ik van de herfst houd ;D

   Delete
 2. Leuke foto's <3!

  xx Katy ^^!

  ReplyDelete
 3. Prachtige foto's. De herfst is zo mooi!

  ReplyDelete
 4. Waaaauw, prachtige foto's! xoxo

  ReplyDelete

Thanks for your comment!