The ocean and the village (holiday part 5)


Ever seen a flower being as big as this one?
When I'm older I'd like to live in a castle like this
Unfortunately, this is the last holiday part. I really hope you enjoyed them all. I think you all love the first picture with the bird spreading open his mouth, I still like it. The first three pictures after the break aren't that beautiful, but I thought you'd like to see some random pictures as well. Some pictures are taken by my parent's by the way.
I won't post at wednesday this week, because of school. I'm sorry for that.

Jammergenoeg is dit alweer de laatste vakantie post. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Ik denk trouwens dat de eerste foto wel gewaardeerd wordt, met de meeuw die zijn bek opendoet. Ik vind 'm nog steeds leuk! De eerste drie foto's na de 'jump break' zijn niet zo heel mooi, maar het leek me wel een keer leuk om wat meer random foto's te plaatsen. Sommige foto's zijn trouwens door mijn ouders gemaakt.
Ik zal deze week geen post op woensdag doen, omdat ik echt geen tijd heb door school. Sorry.

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment!