Checkered colors


English:

As I promised, here are the pictures of my blouse. I made it smaller (before I did, I fitted twice in it). I specially like it because of it's colours and checkers. It's vintage, and it looks like it's vintage. You can say I recycled it because I don't think anyone else would have bought it anyways. I'm very proud of it and curious what you all think about these pictures, and the blouse itself, of course.
By the way, I'd like to thank my mother because I could't do this without her help.

Nederlands:

Zoals ik heb beloofd zijn hier eindelijk de foto's van mijn bloesje. Ik heb het vermaakt. (daarvoor paste ik er twee keer in). Ik ben er vooral gek op door de kleuren en de ruitjes, ze passen perfect bij elkaar. Het is vintage, en zo ziet het er ook uit. Je zou kunnen zeggen dat ik het heb gerecycled. Dat klinkt leuk, of niet? Ik ben er erg trots op en ik ben tegelijk nieuwschierig wat jullie van deze foto's, en natuurlijk het bloesje zelf vinden. Trouwens, ik wil mijn moeder ook nog even speciaal bedankten voor haar hulp. Zonder haar was het nooit gelukt.

5 comments:

 1. wauw! prachtig haar!

  ReplyDelete
 2. idd. mooie kleuren :) hoe heb je de foto's gemaakt met de witte achtergrond??
  x

  ReplyDelete
 3. Heel erg mooi gedaan, super knap! Lijkt me echt fijn als je zo goed kunt naaien (of iemand kent die goed kan naaien) zodat je van allemaal mooie vintage stukken een goedzittend exemplaar kan maken!
  je hebt trouwens ook echt prachtig haar!!
  Liefs Rosie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het is inderdaad erg leuk! Dankjewel ;)

   Delete
 4. Echt een mooie blouse! x Esra

  ReplyDelete

Thanks for your comment!