Interesting orange


English:

The sun shone snaky trouh my sisters window when I walked into her room. We sleep at the highest floor of our home and every time when I see an orange light in the corridor (I hope that's the right word) I run to my sisters room for the best view of the sunset. This time her curtain lighted up in orange and I decided to make a photograph. Well here they are.

Nederlands:

De zon scheen stiekem door het raam van mijn zusje toen ik haar kamer inliep. We slapen allebei op de bovenste verdieping van ons huis en elke keer als ik een oranje gloed op het plafond van de overloop zie ren ik naar haar kamer voor het beste zicht op de zonsondergang. Deze keer lichtte haar gordijn heel mooi oranje op en besloot ik dat dat even moest worden vastgelegd. Hier zien jullie het resultaat.

Do you love sunsets?
Houd jij van zonsondergangen?

4 comments:

 1. Mooie foto! Ik vind persoonlijk de zonsopkomst nog het mooist

  ReplyDelete
 2. Die eerste is echt heel mooi! Ja ik hou zeker van zondsondergangen :)

  ReplyDelete
 3. Wat een prachtige foto! En die eerste is ook mooi, zo mooi abstract! liefs.

  ReplyDelete
 4. Mooie foto's Jolijn! ♥

  Ik heb trouwens zelf ook een blog gemaakt:
  melaniescrapbook.blogspot.nl

  Liefs!

  ReplyDelete

Thanks for your comment!