Tangled laces


English:

I have a lot to show you these days. I'm planning 4 posts forward now (10/11/12) .interesting, isn't it? Do you like my new booties? I'm sooo in love with them. They're just perfect for me. You may know I was looking for a kind of Dr. Martens shoes. Lace-up boots and so on. (like in this post). But I decided they don't fit me and now I've found the perfect ones. I'm really happy with them. I bought them at a 'Ziengs' store.
I'm very happy with these pictures too, I think they turned out lovely!

Nederlands:

Ik heb jullie echt een hoop te laten zien nu. Ik ben op het moment (10/11/12) hard bezig om 4 posten vooruit te plannen. Interessant he? Maar wat vinden jullie van mijn nieuwe schoenen? Ik ben er heleeeemaaal gek op. Ze zijn perfect voor mij! Je weet misschien nog wel dat ik zocht naar een soort Dr. Martens laarsjes, lace-up modellen en dingen als dat. (zoals in deze post). Maar ik besloot dat ze niet bij me passen, ze zijn iets te lomp voor mijn voeten, wat niet wegneemt dat ze nog steeds leuk zijn natuurlijk :). Nu heb ik deze dus gevonden en ik ben helemaal blij met ze! Ik kocht ze trouwens bij de 'Ziengs'.
Ik ben trouwens erg blij met het resultaat van de foto's. Het licht was prachtig!

Do you already have winter boots/shoes?
Heb jij al winterschoenen?

4 comments:

 1. Mooie laarsjes! Lijken me echt heerlijk zitten :) Ben benieuwd wat er nog komen gaat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dank jullie wel :D Ze zitten ook heerlijk, de hak ben ik alleen niet gewend. Hij is erg glad en ik maak de hele dag door slidingen (?) haha :)

   Delete
 2. Schattig! Hele leuke laarsjes!

  ReplyDelete
 3. Leuke laarzen! Ze lijken me super lekker zitten

  ReplyDelete

Thanks for your comment!