Drawings| Deers and Be-youty


English:

As it is holiday I have plenty enough time for drawing. I do not post drawings that often and till now on I know you like them, so here are two. The first one of a deer, because my love for deers grows with the day. Aren't they lovely? The second drawing is a quote with a photoframe. The quote is so amazing. It stands for everything I want my blog to stand for. Discovering the beauty of life, and the beauty of yourself!

Nederlands:

Nu het vakantie is heb ik meer dan genoeg tijd voor tekenen. Ik post over het algemeen niet zo gek veel tekeningen en tot nu toe vinden jullie dat wel erg leuk. Dus, hier zijn er weer twee. De eerste is van een hert, omdat mijn liefde voor herten met de dag groeit, zijn ze niet schattig? De tweede tekening is een quote met een fotolijstje. De quote is zo mooi. Het 'beeld uit' wat ik met mijn blog wil overbrengen. Het ontdekken van de mooie dingen op aarde, in je leven, en de schoonheid van jezelf!

13 comments:

 1. Prachtige tekeningen! Echt heel mooi! Vooral de eerste is echt mijn favoriet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Je bent altijd zo snel met reageren <3, bedankt!

   Delete
 2. Wauw, heel erg mooi gemaakt zeg. Leuk met al die kleurtjes en de quote is inderdaad prachtig. De bovenste vind ik ook erg knap gemaakt. :) Liefs

  ReplyDelete
 3. wauw ! superleuke tekenstijl heb je ook,moet je vaker posten *is nieuwschierig* hihi (:
  xoxo

  ReplyDelete
 4. wauw echt heel erg gaaf zeg!

  ReplyDelete
 5. LEuk en mooi gemaakt:D

  ReplyDelete
 6. Na het kijken van bambi vorig jaar probeerde ik dit ook. tevergeefs... -,-" MAAR WAUW DIE VAN JOU! <3

  ReplyDelete
 7. Die eerste is echt prachtig, het heeft iets dromerigs, super! liefs.

  ReplyDelete
 8. Wauw, ze zijn echt gaaf! x Esra

  ReplyDelete
 9. Wauw, wat mooi zeg! Je hebt talent, hihi ♥ Nee ik heb helaas geen sluitertijd op mijn camera... is geen spiegelreflex :(
  liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel <3
   Jammer zeg!

   Delete
 10. beautifuuuuuuuul! Serieus, echt heel mooi! x

  ReplyDelete
 11. Waauw! Ik wou dat ik zo goed kon tekenen :) xx

  ReplyDelete

Thanks for your comment!