Cosy winters and hearthwarming clothesEnglish

I thought this would be the perfect time to post a fashion post, what about you? I have looked around me for months to choose the pieces I really want to share you. While I'm writing this I try to get my head in the english language because I've worked from two o'clock till four o'clock on a french summary for school. Oh, I love english way more, don't worry. For some reason I decided to make some 'collages' for this post. The reason? I downloaded some cute fonts! Do you like a post about my favorite fonts or do you know some? Just leave a comment below. I'll hear from you.

Nederlands:

Ik bedacht dat dit de perfecte tijd is om een fashion post te posten, niet? Ik heb maandenlang om me heen gekeken om de leukste items uit de menigte te pikken zodat ik deze kan laten zien. (ook op blogs, natuurlijk.) Ik ben vandaag twee uur bezig geweest met een frans samenvatting voor de toetsweek dus toen ik het bovenstaande stukje schreef moest ik de 'talenknop' weer even omschakelen. Ik vind engels gewoon veel makkelijker. Ik maakte wat 'collages' voor deze post, de reden? Ik heb wat leuke lettertypes gedownload! Zouden jullie een post willen over mijn favoriete lettertypes of heb je zelf suggesties? Laat een reactie achter. Ik hoor het wel.

voor de bron van de plaatjes, klik erop.
For the source of the pictures, click on them.

15 comments:

 1. Leuke items zeg. :) Hartjes op de knieën; wat lief! Ik vind de galaxy trend heel tof, maar weet niet of ik het zelf zou dragen. Ik vind het wel altijd super hoe het gecombineerd wordt op Lookbook enzo. Dat wollen vestje bovenaan vind ik erg mooi; kan ik ook wel gebruiken, ik loop nog steeds in veel te koude truitjes rond haha.
  Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dat had ik dus ook, stond elke ochtend voor mijn kast om het meest warme eruit te halen, maar dat is nu voorbij want ik heb een vest :)

   Delete
 2. Superleuke en inspirerende post!
  Waar kun je gratis lettertypes downloaden?
  liefs, anna

  www.fashionanna.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Leuk dat je het vraagt, ik zal hier nog een post over doen. Hier heb je het antwoord alvast: Dafont.com.

   Delete
 3. Ja die galaxy trui :D

  ReplyDelete
 4. wat heb je dat leuk gedaan zo (:
  en ik wil ook zo'n galaxy - sweater,vind ze echt zo vet !
  xoxo

  ReplyDelete
 5. Die galaxy truien zijn echt geweldig ♥! Leuk artikel, Liefs :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel :) Ik vond het ook leuk om te maken.

   Delete
 6. Ja, leuk die fashion post! Ik vind een zwart-witte broek met galaxy print altijd heel tof :)

  ReplyDelete
 7. Ahw die forever cute outfit is echt super gaaf! :D
  Super leuke post! :D
  x

  ReplyDelete
 8. Oh zo mooi zeg! Fashion posts zijn altijd leuk (:

  ReplyDelete
 9. Heeel leuk artikel ! Ik vindt de galaxy trui'en echt heel tof.
  Ik volg jee ! neem ook eens een kijkje op mijn blog ?

  Liefss
  www.xprettythings.blogspot.com

  ReplyDelete
 10. Wat leuk gedaan! :) xx

  ReplyDelete
 11. Anonymous7/25/2013

  This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete

Thanks for your comment!