Don't hold me, let me travel


English:

Last night I stayed with a friend. Talking, watching movies and laughing. Really, My jaw hurted after this all! I really enjoyed it. Today I was thinking about what to do for this blog. I decided to photograph something. One of the things I'd like to do more this year is this: putting nice, lovely stuff together and trying to photograph it in a nice way. I think I'm going to work with photograph themes, but I don't know yet. For today I photographed the theme; London. This year I'm going to london. Because of that I made the first picture. I really like other countries and natures but there are so many things that can hold you back from what you want. Like too little money, or home-sickness. Because of that I photographed the second picture. The chain is everything that holds you back. But the star symbolizes the wish, the never fading wish to go on.

Nederland:

Afgelopen nacht bleef ik bij een vriendin slapen. Praten, films kijken en lachen. Echt, mijn kaak en mijn wangen deden zo'n pijn daarna (van het lachen). Ik heb er van genoten. Voor vandaag besloot ik om wat te fotograferen. Een van de dingen die ik vaker zou willen doen dit jaar is dit: leuke, schattige dingen samen neerleggen en proberen er een mooie foto van te maken. Ik denk dat ik ga winnen met foto thema's. (zoiets als het 100 snapshots project.) Maar ik weet het nog niet. Voor vandaag fotografeerde ik in het thema: Londen. Dit jaar ga ik namelijk naar Londen toe. Daarom maakte ik de eerste foto. Ik houd heel erg van reizen en natuur maar er zijn zoveel dingen die je tegen kunnen houden, zoals te weinig geld of heimwee. Daarom maakte ik de tweede foto. De ketting staat voor alles wat je tegenhoud. De ster symboliseerd de wens om door te gaan.

7 comments:

 1. Bella la prima. Kiss

  ReplyDelete
 2. Mooie foto's! Mooie betekenis zit er ook bij :)

  ReplyDelete
 3. Mooie foto's! en idd. mooie betekenis erbij :)
  X

  ReplyDelete
 4. Dat is echt heel leuk om te doen! Doe ik ook wel eens en het is soms nog verdomd lastig! De eerste vind ik leuk :D

  ReplyDelete
 5. mooie foto's zeg !
  vooral die met het zee - sterretje : lovely !
  xoxo

  ReplyDelete
 6. Hele mooie foto's! en een hele mooie betekenis! <3

  ReplyDelete
 7. Wat een prachtige foto's! Talentje (:
  Liefs!

  ReplyDelete

Thanks for your comment!