My own motivation place


English:

I really had no idea what to post about. Then my mind came upon an inspiration post about living. Why not? I've posted about living inspiration and now the next stop is workplace inspiration. It took me a few hours to find the perfect desk, wallpaper, vintage crates and chair, but here it finally is. This really is how I want my motivation/workplace to be. I love white walls and vintage items. I think this combination of old and new fits amazingly and is very refreshing.
On the left side I placed some oldlooking crates with the letters: DREAM on top of it. In the middle you see an extremely cute desk, not to decorated but it still has that fancy thing about it. On the desk I placed an old telephone and on the wall is my beloved vintage globe map. (I don't own it yet, but I can and I will...) The chair is a little more classic without those little decorations. The space on the right to hang your motivation quotes, the accordion and the wooden floor make it the best workplace I can ever think of.

Nederlands:

Ik had werkelijk geen idee waarover ik moest posten vandaag, maar toen bedacht ik me dat een post over wonen wel weer eens leuk zou zijn. Waarom ook niet? Ik heb al eens gepost over wooninspiratie, de slaapkamer en gewoon wat plaatjes, dit keer is het een collage. Het kostte me een paar uur om de perfecte items te vinden maar hier is het dan eindelijk. Dit is hoe ik wil dat mijn motivatie/werkplaats eruit komt te zien. Ik houd van witte muren en vintage items. Ik denk dan ook dat deze combinatie van oud en nieuw geweldig bij elkaar past en heel verfrissend staat.
Aan de linkerkant plaatste ik een paar oude kratten met de letters: DREAM erop. In het midden zie je een ontzettend lief bureau, niet te veel versierd maar het heeft nog steeds dat sierlijke over zich. Op het bureau plaatste ik een oude telefoon en aan de muur hangt mijn geliefde wereldkaart. (ik heb 'm nog niet, maar dat komt nog wel...) De stoel is wat meer klassiek, zonder al te veel frutsels. De ruimte aan de rechterkant om je motiverende quotes op te hangen, de accordeon en de houten vloer maken het wat mij betreft helemaal af. Dit is de beste werkplaats die ik me voor kan stellen.

How does your motivationplace look?
Hoe ziet jou motivatieplaats eruit?

5 comments:

 1. Wauw, die collage heb je supermooi gemaakt! En wat een super items heb je gekozen; zo'n werkplaats zou ik ook héél graag willen. Helemaal mijn smaak. :) Liefs

  ReplyDelete
 2. ik wil ook wel zo'n werkplaats (:
  ik ben veel van de drukken werkplaatsen : veel dingen op het bureau en lekker veel leuke dingetjes aan de muren : love it !
  leuke post ook (:
  xoxo

  ReplyDelete
 3. wauw wat een gave collage! Leuk gedaan! :) xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mag ik vragen waarmee jij je collages maakt? :) xx

   Delete

Thanks for your comment!