Please be deer to me


1/2/3/4

1/2/3/4

English:

Don't you love these more than cute deers? They are so adorable! For me they have a fairytale-ish thing. Do you remember that day when you looked into the forest and spotted a deer somewhere behind all those trees? It's such a nice moment. I've seen a deer, wild, in the forest twice. Every time I cycle to school I cycle near some domesticated deers. That's nice too, but there's nothing special about it. I recommend searching some deer related art on the internet, it's amazing how creative people are.

Nederlands:

Wie houd er nou niet van herten? Ze zijn zo schattig! Voor mij hebben ze iets sprookjesachtigs. Herinner je je nog die ene keer dat je het bos in keek en een hert zag, ergens achter al die bomen? Dat is zo'n leuk moment. Ik heb twee keer in mijn leven een wild hert gezien, een keer eentje met een heel gewei op zijn hoofd. Elke keer als ik van school naar huis fiets (ligt eraan welke route we nemen) zie ik ook tamme herten, maar dat is niet heel bijzonder. Ik raad je aan op internet rond te kijken naar illustraties met herten, het is leuk om te zien hoe creatief mensen zijn.

Do you love deers?
Houd jij van herten?

Ps: for the numbers by the source, scroll over the pictures with your mouse.
Ps: voor de bron bij de nummers, ga met je muis over de plaatjes.

11 comments:

 1. Che tenerezza !!! Kiss

  ReplyDelete
 2. Ach, 't arme hertje op 't ijs!!!!
  X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mijn eerste reactie was dat ik in de lach schoot, maar nu ik zo nadenk is het wel sneu ja. :D

   Delete
 3. Ik heb ze wel gezien, maar dan in de dierentuin :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahw, haha. Komt vast nog wel :)

   Delete
 4. Amazing post dear <3
  Love, Anna

  www.fashionanna.com

  ReplyDelete
 5. Ze hebben inderdaad wat sprookjesachtig, en niet alleen vanwege bambi. Misschien dat ik het ook vaag asocieer met Harry Potter (ik weet niet of je daar van houdt haha?) omdat een hinde daarin ook een rol speelt en een hinde is een vrouwtjeshert. Zoiets. (:
  Liefs!

  ReplyDelete
 6. Hahaha omg dat hertje op het ijs! Supercute! :D
  xxx

  ReplyDelete
 7. Wat een mooie collages, super lief! xx

  ReplyDelete

Thanks for your comment!