The Queen and the blogger
English:

Maybe you noticed, but this blogpost is a bit late. This week I have testweek so I really don't have time to keep you updated. Sorry for that. To keep you inspired: here are two drawings I made. The first one is a drawing of one of my favorite bloggers, Ebba Zingmark (click here). The second one is a drawing of the Queen of my country. When you have a testweek, or test, or a difficult period, whatever. I wish you all the luck I can wish with my whole heart. You can do it!

Nederlands:

Misschien heb je gemerkt dat deze post wat later verschijnt dan normaal, dat komt doordat ik komende week toetsweek heb. Ik heb echt geen tijd om te posten, sorry daarvoor. Om jullie nog even te inspireren: hier zijn twee tekeningen die ik gemaakt hebt. De eerste is een tekening van een van mijn favoriete blogsters, Ebba Zingmark (klik hier). De tweede is een tekening van de koningin. Als jij komende week ook toetsweek hebben, toetsen, of een moeilijke tijd, wat dan ook: ik wens je het allerbeste! Je kan het!

5 comments:

 1. Wauw! Die tweede is zo goed! En die eerste is net van weheartit.
  Succes met je toetsen :D

  ReplyDelete
 2. wauw wat een prachtige tekeningen! Ik heb het ook druk met de toetsweek op het moment dus ik snap je helemaal! Veel succes! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel, dat is fijn :) Gelukkig heb ik het nu achter de rug. Jij nog veel succes!

   Delete
 3. Super mooi! Gave blog!

  xoxo
  http://myrunwayfashionworld.blogspot.nl/

  ReplyDelete

Thanks for your comment!