You're my Quotation


English:

I thought this day would be the right one to publish this post. Don't you love these fonts? I got them on Dafont.com. It's so simple to create a lovely picture by these cuties. Just press the download button and put the fonts in the fonts map. (Windows; Fonts )(don't forget to extract the files) I hope I helped you with this. Annemerel from Annemerel.com braught me at this idea. Thank you girl!

Nederlands:

Ik had bedacht dat vandaag de perfecte dag zou zijn om deze post te publiceren. Vind je deze lettertypes niet geweldig? Ik heb ze gedownload op Dafont.com. Het is zo simpel om leuke plaatjes en collages te maken hiermee, gewoon op de download knop klikken en de lettertypes naar de fonts map kopiëren. (Deze computer, Windows, fonts)(eerst ont-zippen). Ik hoop dat ik jullie hiermee heb geholpen.
Annemerel van Annemerel.com bracht me op het idee, dankjewel!

10 comments:

 1. Wauw! Hele mooi quotes! Heel inspirerend!

  ReplyDelete
 2. zo ontzettend mooi gedaan !
  vaker doen zulke leuke posts (:
  niet dat normaal niet leuke posts hebt hoor maar deze is gewoon ook heel erg leuk hihi (:
  xoxo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik snap wat je bedoelt! Bedankt :) Ik heb voor komende woensdag weer zo'n soort post klaarstaan.

   Delete
 3. Ohh wauw wat is dit toch super mooi in elkaar gezet! :O
  Echt eyecandy! :D xxxx

  ReplyDelete
 4. Ontzettend leuke fonts en mooie quotes natuurlijk.
  Liefs

  ReplyDelete
 5. wat ziet het er tof uit! mooie quotes!

  ReplyDelete
 6. Mooie lettertypes en quotes! (:

  ReplyDelete

Thanks for your comment!