Jarred stardustEnglish:

Since I made an account on weheartit.com (username: Stardusted) I came upon some lovely photography ideas, like this. Little jars filled with mermaid tears or labelled with quotes like 'eat me' and 'drink me'. Since I love galaxies and nebulas I decided to make my own jarred stardust. My sister owns a little jar, so I could use it for this shoot. I'm very, very satisfied with the result and I love the dreamy thing about almost all the photographs.

Nederlands:

Nadat ik een account op weheartit.com aanmaakte (gebruikersnaam: Stardusted) kwam ik veel schattige foto's tegen met leuke fotografie ideeën, zoals dit. Kleine potjes gevuld met zeemeermin tranen of gelabeld met 'drink me' of 'eat me'. Omdat ik zo van melkwegen en sterontploffingen (ook wel bekend als nebula en galaxy) houd besloot ik mijn eigen stardust potje te maken (sterrenstof). Mijn zusje had nog een klein potje met glitters voor me die ik mocht gebruiken voor deze shoot. Ik ben erg tevreden met het resultaat en met de dromerige sfeer die over bijna alle foto's ligt.

6 comments:

 1. weheartit is echt onwijs inspirerend altijd !
  zo leuk je foto's !
  ben benieuwd of er nog meer foto's geinspireerd op weheartit plaatjes komen ... *hint*hint* hihi (:
  xoxo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, vind ik ook! Het beviel me goed, dus ik denk dat er nog wel wat komt :)

   Delete
 2. Mooie foto's zijn het geworden! :)
  X

  ReplyDelete
 3. Hee, kwam via "gotyourownstyle" op jouw blog en inderdaad, echt van die weheartit foto's! Ik kijk altijd jaloers naar zulk soort foto's en vind deze erg goed gelukt! Ik ga je volgen, je hebt een leuke blog!
  Liefs, Manon

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wat leuk om te horen via welke blog je kwam! Heel erg bedankt :)

   Delete
 4. Echt super leuk foto's. ^^ x

  ReplyDelete

Thanks for your comment!