Part of the apple you bit


English:

Defenitely, it's drawing time now. I really love fashion drawings and model drawings so I sorted out some of the nicest shoots I have in my colletion of magazines to draw. This is the first one. I really like how it turned out, especially when I realised that this is the first time I built it up in colour (normally I first draw with pencil or fineliner). Practise makes art...

Nederlands:

Zeker weten, dit is dé tijd om te tekenen. Ik houd heel erg van fashion tekeningen en model tekeningen dus ik koos wat van de leukste shoots die ik in tijdschriften collectie heb. Dit is het eerste resultaat. Ik ben heel tevreden over hoe het is geworden, speciaal toen ik me realiseerde dat dit de eerste keer is dat ik een tekening in kleur opbouwde (normaal gesproken bouw ik de tekening op met potlood of fineliner).

7 comments:

 1. Meravigliosa !!!

  ReplyDelete
 2. Wat práchtig getekend, zeg, wauw, echt talent!
  Liefs, Manon

  ReplyDelete
 3. wat ben je toch ook een vreselijk creatief kind zeg !
  word bijna jaloers gewoon zo mooi hihi :)
  xoxo

  ReplyDelete
 4. Oke, heel onbeleefd misschien, ik had al eerder op deze post gereageerd, en ik vind 'm nog steeds eerg mooi! Maar waar heb je dat schetsblok gekocht? :)
  X

  ReplyDelete

Thanks for your comment!