Please draw me a dress


English:

These are some drawings I made last year (and one this year, but I accidentally wrote 12 instead of 13). You might remember the post I did here about my blouse. You can see it in the second drawing. The remaining outfits are inspired by items I really love. I hope to inspire you with this (winter clothes) post, although spring is almost coming. I can't wait to see the flowers rise from the earth and I will try to make some pictures of the newborn deffodils and snowdrops for you. I really can't wait for spring.

Nederlands:

Dit zijn wat tekeningen die ik vorig jaar heb gemaakt (en eentje van dit jaar, maar ik schreef per ongeluk 12 in plaats van 13). Je kan je misschien deze post nog wel herinneren, van mijn bloesje. Die kan je zien in de tweede tekening. De overige outfits zijn geïnspireerd op items die ik erg leuk vind. Ik hoop jullie met deze (winterkleding) post wat inspiratie te geven, ook al komt de lente er al bijna aan. Ik kan niet wachten tot de bloemen weer uit de aarde kruipen en ik zal proberen wat foto's te maken van de sneeuwvlokjes en narcissen. Ik kan echt niet wachten tot de lente komt!

3 comments:

 1. Wauw, heel mooi! :)

  ReplyDelete
 2. Wauw! Dit is zooo gaaf om te zien he! Doe ik ook vaak, kleding tekenen is zo leuk, maar ben bij lange na niet zo goed!
  Wil je hier meer van posten? :D
  xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Natuurlijk :) Leuk dat je het vraagt!

   Delete

Thanks for your comment!