The fake and the real


English:

These roses arrived last week. Aren't they amazing? I love roses. They are so beautiful and perfect, even though they have sharp thorns. I mixed the real roses with the hand-made (origami) rose of my little sister. I think this is a lovely mix.
My testweek is already over. I have all my marks back. Only passing grades, so I'm very satisfied.

Nederlands:

Deze rozen kwamen vorige week binnen. Zijn ze niet gaaf? Ik houd echt van rozen, ze zijn zo mooi en perfect, ook al hebben ze doorns. Ik mixte de echte rozen met de origami roos van mijn zusje. Ik vind het een geweldige mix. Het staat lekker speels.
Mijn toetsweek is al een poosje voorbij, nu heb ik dus al mijn cijfers teruggekregen. Alleen maar voldoendes! Ik ben er heel tevreden mee.

7 comments:

 1. super mooie foto's &rozen! <3
  die van origami is erg mooi gemaakt!
  zou je het leuk vinden om elkaar te volgen? xx

  ReplyDelete
 2. wat maak je toch altijd prachtige foto's !

  ReplyDelete
 3. Wow ma sono bellissime !!!

  ReplyDelete
 4. Leuk! En mooi dat je alleen maar voldoendes hebt <3!

  xxx Katy ^^!

  ReplyDelete
 5. Wauw, echt mooie foto's! En natuurlijk top dat je alleen maar voldoendes hebt (:

  ReplyDelete
 6. Ah wauw, die tweede foto is geweldig! liefs.

  ReplyDelete

Thanks for your comment!