First flowers of the spring


English:

I've promised you to share some pictures of the first spring flowers. Here they are. I have to say I was surprised when I found the yellow and purple flowers, they're so beautiful! But now it's going to freeze again here, so I hope they will survive...
Oh and I just wanted to share a little Pippi Langkous (movie based on a book written by Astrid Lindgren) quote with you: I don't say much, but when I do it's nonsense.

Nederlands:

Ik heb jullie beloofd om wat foto's te delen van de eerste lentebloemen. Hier zijn ze dan. Ik moet zeggen dat ik verrast was toen ik de gele en paarse bloemen vond, ze zijn zo mooi! Maar nu gaat het weer vriezen hier, dus ik hoop dat ze het overleven...
Oh, en nog wat kleins dat ik even wilde delen. Een quote van pippi langkous (film gebaseerd op het boek van Astrid Lindgren) : Ik zeg niet veel, maar als ik wat zeg is het onzin.

4 comments:

 1. zo mooi die bloemen !
  ook meteen een teken dat de lente niet heel lang meer duurt,ik liep dinsdag ( toen het nog mooi weer was ) over een heel mooi schelpenpad en aan de zijkanten zat gras en piepten er ook al wat bloempjes uit,echt heel erg mooi was dat,genieten !
  xoxo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaah zo leuk! Ik houd daar echt van :)

   Delete
 2. Mooie foto's! Ja, stomme sneeuw, het mag echt niet wéér gaan sneeuwen, zijn ze helemaal betoeterd?? Ik wil mijn nieuwe lentebroek aan en mijn zomerjas.....
  Liefs, Manon

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inderdaad... Jammer genoeg, ik trok mijn rolgordijn omhoog en de wereld was weer wit. Ik vrees dat bovenstaande bloemen het niet overleven...

   Delete

Thanks for your comment!