Hearted love


 English:

I LOVE WEHEARTIT. Seriously. It's the best pic-gathering site I've ever known. I simply couldn't choose between all those lovely pictures,but this is it, and I have got much more. I'm addicted. It's so official now. I hope you like this, because I am going to do weheartit posts more often.
Click on the pics for the source, the pictures with an unknown source are linked to my own account on weheartit, Stardusted.

Nederlands:

IK HOUD VAN WEHEARTIT. Serieus. Het is de beste plaatjesverzamel site die ik ooit gekend heb. Ik kon gewoon niet kiezen tussen al die leuke foto's, maar dit is het geworden, en ik heb nog veeeeel meer. Ik ben verslaafd, het is nu officieel. Ik hoop dat jullie deze post leuk vinden want er komen er nog wel wat aan!
Klik op het plaatje voor de link, de plaatjes waarbij de link het niet meer deed heb ik aan mijn eigen account, Stardusted, gekoppeld.

6 comments:

 1. Sono bellissime queste foto. Kiss

  ReplyDelete
 2. Geweldige inspiratie, die ring en dat haar! en wauw die jas :)
  X'

  ReplyDelete
  Replies
  1. Die ring en die jas zijn echt van die 'diemoetikhebben' dingen, ja :)

   Delete
 3. Weheartit is mijn grootste inspiratie bron! Vind het in een woord geweldig!

  ReplyDelete
 4. Wauw, inspiratie stroomt binnen! Toppie!
  Liefs, Manon

  ReplyDelete
 5. Oja, ik hielp je ooit met dit blog! :p
  Maar jij bewerkte je profielen (op gsm) altijd met een bepaald programma.
  Hoe heette die ookalweer? Hij is per ongeluk verwijderd. ;c.
  En heb je die code ook nog?

  xxYasmin

  ReplyDelete

Thanks for your comment!