Jarred butterflies


English:

Some of you asked for a second 'weheartit-like' post. Well here it is. It's not really inspired on weheartit pictures because I saw a jarred butterfly in my holiday in a shop. These are not real butterflies, although I would like to have some (if they died naturally, I will never kill those lovely creatures). I printed pictures of butterflies, cutted them out and photographed them. So actually they are paper butterflies. They hang on my inspiration wall now.

Nederlands:

Sommigen van jullie vroegen om een tweede 'weheartit-like' post. Hier is 'ie dan! Eigenlijk is deze fotoreeks niet geinspireerd op weheartit, of maar een klein beetje. Ik kwam in een informatiecentrum een vlinder in een potje tegen, die ik vervolgens fotografeerde. Maar omdat ik de vlinder in het potje niet zelf mocht schikken zijn het niet zulke duidelijke foto's geworden. Dus heb ik het thuis nog eens over gedaan. Het zijn trouwens geen echte vlinders, ook al zou ik dat wel heel graag willen (moeten ze wel natuurlijk zijn gestorven en niet vermoord door mij). Ik heb wat vlinders op Google gezocht, ze geprint en uitgeknipt en vervolgens gefotografeerd. Dus eigenlijk zijn het papieren vlinders. Ze hangen nu aan mijn inspiratiemuur.

Ps: my weheartit name is Stardusted.

8 comments:

 1. Wat mooi gedaan!!
  Liefs, Manon

  ReplyDelete
 2. Wauw, leuk! hoe heb je die bovenste gedaan? Ik neem tenminste aan dat papieren vlinder niet vliegen ;)
  X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahaha, nee dat klopt. Ik heb eerst een foto van de vlinders gemaakt, liggend op mijn laken, daarna heb ik ze in de foto van het potje gefotoshopt :)

   Delete
  2. Haha, echt leuk gedaan! Net echt
   Ja, ik dacht, ik doe eens wat nieuws, en ik heb die randen nu ook weg :)

   Delete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. I really appreciate what you're doing

  ReplyDelete
 5. oh zo mooi gedaan !
  echt prachtig (:
  xoxo

  ReplyDelete

Thanks for your comment!