Staring eyes


English:

Here's a drawing I made a week ago. I finished it today (it's sunday when I'm writing this). I like her eyebrows and eyes. By the way, something went wrong with the computer so the 'Drawing by Jolijn' thing is a bit different than usual. But I think you hadn't noticed yourself. Have a nice week!

Nederlands:

Hier is een tekening die ik een week geleden maakte. Vandaag heb ik 'm afgemaakt. (Het is zondag als ik dit schrijf). Ik vind haar wenkbrauwen en ogen vooral erg mooi. Trouwens, iets ging verkeerd met de computer waardoor het 'Drawing by Jolijn' ding anders is dan normaal. Maar ik denk niet dat jullie dat opgevallen was als ik dat niet gezegd had. Fijne week nog!

3 comments:

 1. De ogen zijn prachtig gelukt. Maar ook de neus en mond vind ik super gedaan. Wat kun je dit mooi zeg. :)

  ReplyDelete
 2. Heel mooi! haha dat was me idd. nog niet opgevallen ;)

  ReplyDelete
 3. Wauw, mooi! Ik kan het niet hoor, haha.
  Liefs, Manon

  ReplyDelete

Thanks for your comment!