Boyfriend style


English:

It's time for another drawing now. I made it at school when I had a free period. Since a few weeks I take my drawing stuff to school when I have a boring day. I have to say this makes school a bit easier to survive.

Nederlands:

Het is weer eens tijd voor een tekening. Ik maakte deze in een tussenuur op school. Sinds een paar weken neem ik mijn tekenspullen mee als ik een saaie dag heb met veel tussenuren. Ik moet zeggen dat dit school iets makkelijker maakt om te overleven.

7 comments:

 1. Oh wauw! Hele mooie tekening :)

  ReplyDelete
 2. Wauuuw, prachtig!♥

  ReplyDelete
 3. Wat een prachtige tekening!

  ReplyDelete
 4. Heee,

  Uhm, je kent mij niet maar ik vind je blog echt super leuk. Daarom heb ik je genomineerd voor de Liebster Award. Kijk maar even op mijn blog (http://short-cutstohappiness.blogspot.nl/) om te zien wat dat precies inhoudt.

  Liefs,
  Charlotte

  PS, wat een ziek mooie tekening. Echt super knap!

  ReplyDelete
 5. Wauw echt prachtig getekend zeg, had ik maar die skills!

  www.fashiable.nl

  ReplyDelete

Thanks for your comment!