Frogs


English:

Froggies, some people hate them but I have to say these two are pretty amazing. Although I captured them in a private situation, sorry frogs. I was busy with something (I don't know what anymore) while my sister ran into the living room. 'We saw two frogs sitting on each other', she said. Well, and that's when I ran outside and took these pictures. After I found out that I had to use a low diaphragm, they really became what I wanted them to.

Nederlands:

Kikkers, sommige mensen hebben er een hekel aan, maar ik moet zeggen dat deze twee prachtig zijn. Ook al fotografeerde ik ze in een intiem momentje, sorry kikkers. Ik was druk bezig met iets (geen flauw idee wat) toen mijn zusje de huiskamer in kwam rennen. 'We zagen twee parende kikkers in de steeg!', zei ze. En dat was toen ik naar buiten rende en deze foto's schoot. Nadat ik doorhad dat ik beter een laag diafragma gebruiken kon, werden de foto's echt wat ik had verwacht.

2 comments:

  1. Wow, heel mooi! Maar ik blijf ze eng en glibberig vinden haha :)
    X

    ReplyDelete
  2. Mooie foto's! Ik heb gisteren nog samen met mijn broertje wat kikkerdril gevangen haha. Blijft leuk om te zien hoe het dan uiteindelijk kikkertjes worden :)

    ReplyDelete

Thanks for your comment!