Piccasionelly


English:

I really have no idea if you like this painting or not. It's inspired by Picasso. Personally I like it, but that's because I made it myself. I tried to keep it simple and to work with good shadows. Personally I love it that it looks finished. Everything belongs together. I know you're not used to this sort of paintings on my blog but I thought I had to share this with you. Thanks for taking a look :)

Nederlands:

Ik heb werkelijk waar geen idee of jullie dit schilderij mooi vinden of niet. Het is geinspireerd door Picasso. Persoonlijk vind ik het goed gelukt, maar dat is omdat ik het zelf maakte. Het is de tweede keer dat ik echt serieus schilder, op de kunstacademie. (thuis doe ik dit soort dingen nooit). Ik heb geprobeerd om het simpel te houden en goed gebruik te maken van schaduwen, het extreme Picasso-achtige heb ik eruit gelaten. Daar houd ik niet van. Zelf vind ik het leuk dat de voor- en achtergrond echt bij elkaar horen., het is een geheel. Ik weet dat jullie dit soort schilderijen niet zijn gewend op mijn blog, maar ik vond dat ik deze toch maar moest delen. Dankjewel voor het lezen/kijken :)

3 comments:

 1. Wauw, het ziet er echt heel kunstzinnig uit, heel mooi!
  X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh en dankje voor die site! Ja.. ik was ziek..

   Delete

Thanks for your comment!