Violet and Panthers


English:

On Sunday the weather was amazing. We sat in the back yard and enjoyed the sun. Without wearing a coat! My sister asked me to paint our nails together, so I did. You can see the result above. I chose for a panther pattern and spring colours.This weekend the weather will be (or is, I don't know yet, I planned this post) nice too. Around the twenty degrees I think? I hope so. Enjoy it!

Nederlands:

Op zondag was het geweldig weer. We zaten gezellig in de achtertuin aan de picknicktafel en genoten van de zon. Zonder dat we een jas nodig hadden! Mijn zusje vroeg mij om samen met haar onze nagels te lakken, dus dat deed ik dan maar (het was al een poosje geleden, en het leek me wel weer eens leuk. Vaak vind ik het zo'n gedoe, maar dit viel erg mee). Het resultaat kun je hierboven zien. Ik koos voor een panterpatroontje en leuke lentekleurtjes. Dit weekend zal het weer lekker weer worden (of het is al lekker weer, ik weet het nog niet want ik plande deze post vooruit). Rond de twintig graden zeggen ze. Ik hoop het. Geniet er maar van!

4 comments:

 1. Wat een mooie foto's! Vandaag was het ook heerlijk en morgen wordt het GEWELDIG! Zeggen ze. Nou, we gaan maar even afwachten...
  Liefs, Manon

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Bij ons heeft de zon vandaag (morgen) nog niet geschenen, maar we kunnen buiten zitten :)

   Delete
 2. Leuke nagels :) en mooie bloemetjes! Nu hopen dat het in Londen ook mooi weer wordt!
  X

  ReplyDelete
 3. Ziet er echt keileuk uit! De kleuren zijn een mooi contrast. Hoe doe je dat patroontje?

  Liefs,
  Marlies
  www.goldenmirrorsandpinkbows.be

  ReplyDelete

Thanks for your comment!