Facebook


English:

Jeaaaaaaaaaaaah! Finally My own fairytaleworld has it's own Facebook page! Of course it's up to you to like it or not, but I really do appreciate your likes! What I'll be posting: Inspiration, the newest blog updates, drawing sneakpeaks and creative stuff! So you have no reason to not being up to date now! (ok, I don't know if that's a proper use of english language. Neverrrrmind).

www.facebook.com/myownfairytaleworld

Nederlands:

Jeaaaaaaaaaaaaaaaah! Eindelijk heeft My own fairytale world haar eigen Facebook pagina! Natuurlijk is het aan jullie om mijn pagina te liken, maar ik zou het heel erg waarderen! Wat ik ga posten? Inspiratie, de nieuwste blog updates, sneakpeaks van tekeningen en creatieve dingen. Dus nu hebben jullie geen reden meer om niet up to date te zijn :)

www.facebook.com/myownfairytaleworld

4 comments:

 1. Gefeliciteerd ermee, helaas heb ik geen facebook, haha :')
  Liefs, Manon

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Had ik tot voor kort ook, ik werd helemaal gek van al die mensen die facebook hebben, en nu zit ik er die-hard aan vast :) maar het is wel leuk!

   Delete
 2. Leuk, ik volg je! :) xx

  ReplyDelete
 3. Me like =D! Mooie site op FB!

  xxx Katy ^^!

  ReplyDelete

Thanks for your comment!