Newborn Nature

English:

Ask the trees and they will answer you without hesitation, it's spring finally. Two weeks back, before I went to London, Kristel and I cycled through my neighbourhood looking for blossom trees. We didn't expect to find much blossom trees but actually we did find them. I love it when photo's turn out better than expected, I hope you like these.

Nederlands:

Vraag het aan de bomen en ze zullen je antwoorden, het is eindelijk lente. Twee weken geleden, voordat ik naar London ging, fietsten Kristel en ik door mijn buurt op zoek naar bloesembomen. We verwachtten er niet veel te vinden, maar uiteindelijk vonden we ze wel. Ik houd er van als foto's uiteindelijk mooier blijken te zijn dan verwacht, ik hoop dat jullie ze ook mooi vinden.
 

1 comment:

Thanks for your comment!