Something new


English:

These lovely things are some of my birthday presents. The cans are bought in an antique shop. So cool! I haven't taken photo's of the other presents, but I also got Softcolour pencils, earrings, a toilet bag, a canvas print of London buses and bracelets. (sorry if I forgot to mention something!)

Nederlands:

Deze leuke dingen heb ik op mijn verjaardag gekregen. De blikjes zijn in een antiekwinkeltje gekocht. Zo leuk! Ik heb geen foto's gemaakt van de andere cadeaus, maar ik heb ook Sofcolour potloden, oorbellen, een toilettas, een canvas doek met een print van Londense bussen en armbanden gekregen. (sorry als ik iets ben vergeten!)

2 comments:

  1. Ah, dat appelstroopblikje hebben wij ook :) En wat een geweldige sieraden standaard (geen flauw idee hoe je dat noemt)!
    X

    ReplyDelete
  2. Prachtige kettingen en de blikken zijn echt leuk. :)

    ReplyDelete

Thanks for your comment!