I'd rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck


English:

These are some pictures I originally took for a photography competition. When I was on the verge of uploading them and I read the conditions I stopped. I had to be 22 to sent in my pictures. So here are the photographs after all, a lot sooner than I planned them to be posted. The model is my sister by the way.

Nederlands:

Dit zijn wat foto's die ik eigenlijk maakte voor een fotowedstrijd. Toen ik op het punt stond om de foto's te uploaden las ik de voorwaarden en stopte ik meteen. Je moest 22 zijn om mee te kunnen doen. Dus hier zijn mijn foto's, een stuk eerder dan ik ze had willen posten. Mijn zusje speelt voor model trouwens.

7 comments:

 1. Ze zijn erg mooi geworden! Vooral de eerste!

  ReplyDelete
 2. Erg mooie foto's zijn het geworden! <3

  ReplyDelete
 3. Oh ze zijn zo prachtig! Zo lief met de bloemetjes. :) xx

  ReplyDelete
 4. Super mooie foto's!

  ReplyDelete
 5. Mooie foto's! Die eerste vind ik super!

  ReplyDelete
 6. Echt héle mooie foto's! Sowieso staan op je blog alleen maar hele mooie foto's :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahw, dat is echt heel lief van je!

   Delete

Thanks for your comment!