Sun overloadEnglish:

While staying at home because of illness the sun decided to finally break through the everlasting cloudy sky. No problem! I took the camera and shot some sun overloaded pictures. This weather is allowed to stay forever. Ok. Maybe a bit higher temperatures in the summer, but you know what I mean.

Ps: there's a rumor saying that GFC will soon stop existing. Take your change to follow me on bloglovin' now! (click)

Nederlands:

Terwijl ik ziek thuis zat besloot de zon om eindelijk door het eeuwige wolkendek te breken. Geen probleem wat mij betreft! Ik pakte de camera en schoot wat zonnige foto's. Dit weer mag voor altijd blijven van mij! Oke, in de zomer met wat hogere temperaturen, maar je begrijpt vast wel wat ik bedoel :)

Ps: er gaat een gerucht rond dat GFC gaat stoppen. Pak je kans en volg me op bloglovin'! (klik)

4 comments:

 1. Inderdaad fijn dat het weer mooi weer is! Mooie foto's heb je gemaakt :)

  ReplyDelete
 2. Prachtige foto´s!
  Liefs, Manon

  ReplyDelete
 3. Heerlijk, eindelijk zon! Hier is het eindelijk ook een beetje zomer aan het worden. We zijn meteen gaan wandelen aan het meer en een cocktail gaan drinken, haha :-)

  ReplyDelete
 4. Prachtige foto's! Slim dat van GFC!
  X

  ReplyDelete

Thanks for your comment!