Frozen water


English:

Today the weather isn't as good as when these pictures were taken, but it's oke. Better than the average temperature here. I love the summer feeling that these pictures express, and the frozen water splashes. 
I officially have holiday now, and I'm very busy with different projects. I love it that I can finally do the things I really like to do! 
Ps: follow me on Facebook to know what projects I work on.

Nederlands:

Vandaag is het weer minder goed dan toen ik deze foto's nam, maar het is goed. De temperatuur is beter dan normaal. Ik vind het echt leuk hoe deze foto's een 'zomer gevoel' uitstralen en de bevroren waterstraal en druppels zien er heel leuk uit. Mijn broertjes riepen me naar buiten omdat ik volgens hun hele mooie foto's kon maken van de straal, dus ik pakte de camera erbij, en wow. Doordat ik de sluitertijd heel kort had staan kwamen deze foto's eruit, en toen was ik niet meer te stoppen, spelen met water is ontzettend leuk!
Ik heb nu officieel vakantie en daardoor heb ik opeens alle tijd van de wereld om bezig te zijn met dingen die ik echt leuk vind, dat vind ik echt geweldig!
Ps: je kan me op Facebook volgen om te weten aan welke projecten ik momenteel werk.

11 comments:

 1. Oh wauw, ziet er heel mooi uit! ☺ Fijne vakantie!
  xxxx

  ReplyDelete
 2. Wat superleuk zeg, echt mooi idd!
  X

  ReplyDelete
 3. Geniet van je vakantie! hopelijk kan je die gebruiken om nog meer van zulke foto's te maken, wauw!
  Liefs, manon

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zal ik zeker doen, dankjewel! <3

   Delete
 4. Oh wauw, echt hele gave foto's! Ik vind vooral die eerste heel goed gelukt.
  Geniet van je vakantie!

  ReplyDelete
 5. Echt een hele mooie foto's! Je hebt echt talent meid! x

  ReplyDelete
 6. Wauw!! Mooie foto's!

  ReplyDelete
 7. Mooie foto's!
  Jij had trouwens op een artikel vanmij gereageerd wat de opleiding nou precies inhield. Ondertussen heb ik daar een stukje over geschreven omdat ik vaker hoor.

  ReplyDelete
 8. Wauw wat gaaf gedaan!

  ReplyDelete

Thanks for your comment!