Holiday drawing time


English:

I loooove holidays, because of the free time, good weather and so on. I have all the time of the world to draw, blog, photograph, read, write and be creative and I love it so incredibly much! Well I won't bore you with the details, but if you're interested in what I'm up to these days: follow me on Facebook.

Nederlands:

Ik houd van vakantie, vanwege de vrije tijd, het goede weer en ga zo maar door. Ik heb alle tijd van de wereld voor tekenen, bloggen, fotograferen, lezen, schrijven en creatief zijn en ik geniet er ontzettend van! Ik zal jullie nu niet vervelen met de details, maar als je geïnteresseerd bent in waarmee ik bezig ben kan je me op Facebook volgen.

7 comments:

 1. Hij is echt supermooi geworden. :) xx

  ReplyDelete
 2. Oh wauw, wat is hij mooi!

  ReplyDelete
 3. wow this is amazing <3

  ReplyDelete
 4. Wauw, je kan zo mooi tekenen!

  ReplyDelete

Thanks for your comment!