In a soft pink-pastel world
English:

I spotted these cute little flowers besides the road when cycling to a friend. The pink ones were so close-packed that they asked for my attention, and indirectly for my photocamera. The days after seeing them I had.to.take.pictures of them but it was too hot outside. Now I finally did. (thanks Kristel for going with me because it's a little awkward to photograph flowers on your own). Don't you love them? Honestly, I had to get over my bees/wasps phobia to take these pictures and I'm proud of myself! 
Have you ever seen a beautiful place which you had to take pictures of? What sort of place was it?

Nederlands:

Ik zag deze schattige, kleine, fleurige bloemetjes langs de weg toen ik naar een vriendin fietste. De roze waren zo dicht op elkaar gepakt dat ze mijn aandacht vroegen, en indirect die van mijn fotocamera. De dagen daarna moest ik persé foto's maken van de dingetjes, maar het was zo enorm warm dat zelfs een stapje buiten het huis zorgde dat je niet meer kon ademen. (oke, dat is lichtelijk overdreven). Maar... nu heb ik het eindelijk gedaan. (dankjewel Kristel voor het meegaan, want het ziet er een beetje vreemd uit als je in je eentje bloemetjes aan het fotograferen bent). Vinden jullie ze niet leuk?
Eerlijk, ik moest mijn bijen/wespen fobie even aan de kant zetten om deze foto's te maken, want het stikte ervan. Stiekem ben ik nu best een beetje trots op mezelf.
Hebben jullie ooit een mooie plek gezien waar je foto's van moést maken? Wat voor plek was het?

11 comments:

 1. Wauw, de eerste twee zijn echt prachtig!
  liefs

  ReplyDelete
 2. Prachtige foto's weer!

  ReplyDelete
 3. Jou foto's blijven me verbazen, prachtig weer! Vooral de eerste drie :)

  ReplyDelete
 4. Mooie foto's! Vooral die 'honingzoete' ;) Haha, 't was me een genoegen hoor :)
  X

  ReplyDelete
 5. Wauw, prachtige foto's!

  ReplyDelete

Thanks for your comment!