Mirror meEnglish:

This evening my dad will probably help me with purchasing my own domain name. I'll keep you updated about the new URL, blog name and Facebook URL so that you won't lose me and my blog.
What to say about these flowers. I love mirrored things. I think they're incredible. It's a wonderland from things you come across in normal life. Things like flowers! They look so wonderful, but when mirrored, they are a miracle in my eyes. I'm completely in love, that's the thing. I'm defenitely going to make some other mirror pictures!

Nederlands:

Vanavond gaat mijn vader me, waarschijnlijk, helpen met het kopen van een domein naam. Ik houd jullie op de hoogte en zodra ik het domein in mijn 'bezit' heb zal ik even een korte post doen, zodat jullie weten waar jullie aan toe zijn. Ook zal ik dan de nieuwe URL, blognaam en Facebook URL bekend maken, wel zo handig.
Wat zal ik eens zeggen over deze bloemen. Ik houd van gespiegelde dingen. Ze zijn geweldig! Het is een sprookjeswereld gemaakt van hele normale dingen die je in het dagelijks leven tegenkomt, dingen als bloemen! Bloemen zijn prachtig, en al helemaal wanneer ze 'gespiegeld' worden zijn het wonderen in mijn ogen. Ik ben helemaal verliefd, dat is dat. Ik ga zeker weten nog een paar van deze plaatjes maken.

11 comments:

 1. Echt heel mooie foto's!

  ReplyDelete
 2. supermooi! ik vind al je foto's creatief bedacht, heel leuk om je te volgen

  liefs, anouk
  ( www.iwritecreative.blogspot.nl )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahw, dat is echt een lief compliment! Dankjewel!

   Delete
 3. Wauw prachtig! Heb er een hele tijd naar zitten kijken. Mag ik vragen hoe je dit hebt gedaan :)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Leuk om te horen! Dat mag :) Het is gewoon een kwestie van spiegelen en prutsen en proberen, meer laat ik er liever niet over los :) (google?, haha)

   Delete
 4. HOLY beautiful! Now following you back :)

  ReplyDelete
 5. Wauw, cool gedaan, dat geeft een mooi effect zeg. :) xx

  ReplyDelete
 6. Wauw, heel mooi gedaan!

  ReplyDelete
 7. Wow wow wow wow. Oke ik ben om. Hoe volg ik je? Ja ik snap echt niets meer van blogger enzo lately. Of heb je je blog via een andere ding, en moet ik je volgen via bloglovin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Je kan me aan de zijkant via Blogger en Bloglovin' volgen :) En over die spam, helemaal geen probleem, het maakte me juist heel blij, al die positieve berichtjes! Dankjewel voor het volgen!

   Delete
 8. Oh heb het al gevonden, sorry voor deze spam. ;)

  ReplyDelete

Thanks for your comment!