New in | The time is Near


English:

The time is near. Let's start with that. Yesterday evening I finally bought my own domain name! I'm so glad I did it! This and next week I'll spend on editing the lay-out of this blog. 
After that my blog name won't be 'My own fairtyale world' but... 
I'll tell you later, in a special post. In that post I'll also tell you why I chose that name and explain some things. As I told you, I'll keep you updated.

Now the blog post. I went shopping with my mom and sister (I hope the link works) last week. We ate delicious food in La Place and enjoyed the good weather together. For a change we did take money with us for the paid parking area, so the day was perfect. 

Aztec top&Wolf shirt -Coolcat/ Brogues -Scapino/ Aztec scarf -H&M (I use it as a beach skirt)/ Bikini -HEMA/ sweaters -New Look

Nederlands:

Het komt steeds dichterbij. Laten we daarmee beginnen. Gisteravond heb ik eindelijk mijn domein naam gekocht! Ik ben zo blij dat ik het heb gedaan! Deze en volgende week ga ik besteden aan het bewerken van de lay-out van deze blog en daarna zal mijn blognaam niet meer 'My own fairytale world' zijn maar...
Dat vertel ik jullie een andere keer, in een speciale post. Dan zal ik ook uitweiden over het wat en waarom van de blognaam en een beetje uitleg geven. Zoals ik al vaker heb gezegd, ik houd jullie op de hoogte.

Nu de echte blogpost. Ik heb vorige week gewinkeld met mijn moeder en zusje (ik hoop dat de link het doet). We aten lekker in de La Place (tonijnbroodje met sla en een kommetje soep) en genoten van het heerlijke weer. Voor de verandering hadden we wel parkeergeld bij ons, dus onze dag kon niet meer stuk. Het was heel gezellig.

Aztec hemdje& Wolf t-shirt -Coolcat/ Brogues -Scapino/ Aztec sjaal -H&M (Ik gebruik het als een strandrok)/ Bikini -HEMA/ Vest&Trui -New Look

12 comments:

 1. Bellissimo il colore di queste scarpe. Kiss

  ReplyDelete
 2. tolle sachen. die schuhe sind klasse!
  alles liebe
  maren anita

  giveaway on my blog:
  FASHION-MEETS-ART by Maren Anita

  ReplyDelete
 3. Oh wauwie die schoenen! Hele leuke dingen heb je gekocht.
  Ik ben heel erg benieuwd naar je nieuwe blognaam/design!

  ReplyDelete
 4. die brogues had ik ook gepast, maar die hadden ze niet meer in mijn maat! Verder echt superleuke dingen! En ben benieuwd naar je nieuwe blognaam en de rest!
  Liefs, Manon

  ReplyDelete
 5. Die schoenen zijn echt TE leuk! X Anne

  ReplyDelete
 6. Dat wolven shirt ziet er leuk uit!! Ik ben benieuwd naar je blognaam en je blog design! (:

  ReplyDelete
 7. Het wolfshirt ziet er mooi uit!! Je lay-out ziet er trouwens ook prachtig uit! :-)

  ♥ Saskia

  ReplyDelete
 8. Hele leuke schoenen!

  ReplyDelete
 9. Superleuke aankopen!

  Xx Alex

  ReplyDelete
 10. Leuke printjes! :)

  ReplyDelete
 11. Wauw, heel heel héél mooi!

  ReplyDelete

Thanks for your comment!