The Wandering Traveler


English:

Actually I never ever drink Coca Cola. But my friend does. These are some previews of a photoshoot I did with her last Wednesday. I have laughed so much, and we have had so much fun! I don't know if Í'm going to show you more of this shoot but I hope you like this little preview.
Oh, and By The Wayyy: I finally can enjoy my HOLIDAYYY!

Ps: On my own screan the pictures are not so dark, but on other screens they turn out too dark, that was not my intention, as I love the lighter version. Sorry for that.

Nederlands:

Eigenlijk drink ik nooit, maar dan ook nooit Cola. En nu ook niet, want dit superleuke flesje (met naam, maar die staat aan de andere kant) is van een vriendin van mij. Deze foto's hebben we afgelopen woensdag geschoten in het bos. Ik heb zo hard gelachen en het was ZO gezellig! Ik weet niet of er nog meer foto's online komen van de shoot, maar ik hoop dat jullie deze preview leuk vinden.
Oh, en By The Way: Ik heb eindelijk vakantie!

Ps: Op mijn eigen scherm zijn deze foto's niet zo donker, gewoon net iets donkerder dan normaal. Maar dat wordt mooi gecompenseerd door het licht. Maar op andere schermen zien ze er opeens heel donker uit, dat was helemaal niet mijn bedoeling, ik vind de lichtere namelijk mooier. Sorry daarvoor.

8 comments:

 1. WAUW, mooie foto's zeg! Ben benieuwd naar nog meer foto's!
  X

  ReplyDelete
 2. Hele mooie foto's! Ik ben benieuwd naar de rest :) Liefs!

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke foto's! Vooral de eerste twee!
  En ik ben benieuwd naar de rest! (:

  ReplyDelete
 4. Wauw hele mooie foto's! Ik ben ook erg benieuwd naar de rest!
  En ik heb er geen last van dat de foto's donkerder zijn :)

  ReplyDelete
 5. Haha, ik heb ook al 2 keer mijn eigen naam op een CC flesje. Ziet er gezellig uit. Enjoy je vakantie! XO

  ReplyDelete
 6. De foto's zien er echt prachttig uit. Ik zou graag de shoot zien ^-^

  ReplyDelete
 7. Het thema ziet er super uit, leuk met die landkaart en het strikje in het haar. Eigenlijk ook benieuwd naar de rest. :) xx

  ReplyDelete

Thanks for your comment!