Wear this with pride


English:

Well, if you followed my frequent updates on Facebook you know how this drawing turned out. Here is the result after hours of work. I don't know. Usually I don't spend so much time on a drawing but I'm going to do this more often. Because it turned out to be one of the best drawings I've ever made. 
Maybe good to mention, It's almost certain I'm going to change my blog name and lay-out next week. The content of this blog will be exactly the same, so don't worry. I'm really looking forward to have my own domain and catchy blogname!

Nederlands:

Als je mijn regelmatige updates hebt gelezen op Facebook weet je zonder twijfel hoe deze tekening eruit ziet. Hier is het uiteindelijke resultaat na uren werk. Ik weet het niet, normaal doe ik veel korter over een tekening. Ik ga nu zeker langer aan een tekening werken, omdat deze tekening een van mijn favorieten is geworden.
Misschien goed om even aan de orde te brengen, het is bijna zeker dat ik volgende week mijn blognaam en lay-out ga veranderen. De inhoud van deze blog blijft helemaal hetzelfde, dus maak je geen zorgen (of wel :p). Ik kijk er heel erg naar uit om eindelijk mijn eigen domein te hebben, en natuurlijk een catchy blognaam!
Ps: een aantal van mijn tekeningen hebben een plaats in een artikel op Girlscene.nl gekregen! lees het hier.

27 comments:

 1. Wow, heel mooi inderdaad!

  www.thisoddgirl.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Oh wauw, heel erg mooi! Ik vind je layout trouwens heel erg leuk, ik zou er niet te veel aan veranderen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel!
   Haha, nee ik ga ook niet te veel veranderen, alleen de kleuren, en de header wordt een tikkeltje anders. De lay-out wordt ook iets persoonlijker, met wat meer tabjes bovenaan. Het valt dus mee ;)

   Delete
  2. Ohh oke! Haha ik ben benieuwd! :)

   Delete
 3. Wat een prachtige tekening. Ik vind je layout nu ook wel erg mooi hoor!
  Nog bedankt voor je leuke reactie op m'n "Rooms in detail" post.
  Ik vind het erg fijn als de basis (muren etc) wit is. Dan kun je het altijd nog opfleuren met gekleurde decoratie. Als je dat dan weer zat bent is het makkelijker te vervangen, want muren herschilderen is gewoon een ramp. Daarnaast zijn de foto's in m'n post wel van twee verschillende kamers, anders zou het wel erg druk worden denk ik, aangezien m'n kamers niet erg groot zijn.

  Ik ga je terug volgen! Liefs

  ReplyDelete
 4. Wauw jeetje je kan echt super mooi tekenen, jaloers!

  ReplyDelete
 5. Wat een prachtige tekening!En bedankt voor je lieve reactie op 'youtube | music'. Mijn blog lay-out is vooral gemaakt met HTML. :) liefs

  ReplyDelete
 6. Wat een prachtige tekening wauw, zie dit al helemaal op een witte muur in m'n toekomstige huis achter de eettafel haha. Wauw!

  Puck | ONEOFPOINTS.com

  ReplyDelete
 7. Wat een lieve lieve lieve reactie! Dankjedankjewel, erg leuk om te horen!

  ReplyDelete
 8. Wauw wat een gaaf resultaat zeg! Ik vind het erg goed geslaagd.

  ReplyDelete
 9. This drawing is lovely! You are very talented!

  Rowena @ rolala loves

  ReplyDelete
 10. Cool dat je naar een eigen domein gaat! En wauw, een prachtige tekening! Ik vind hem echt mooi maar dat heb je denk ik ook wel gemerkt aan mijn likes op Facebook. :)

  ReplyDelete
 11. Wat een ontzettend mooie tekening, je hebt veel talent!

  xoxo
  Shalane
  www.fashionmoodboard.com

  ReplyDelete
 12. Wauw! Dit is prachtig! Wou dat ik dit kon! En gaaf dat je een domein neemt!

  ReplyDelete
 13. Wat super mooi zeg, heel gaaf!

  ReplyDelete
 14. Wow, wat een mooie tekening! Knap gedaan!

  ReplyDelete
 15. Now this is talent! Keep it up!

  ReplyDelete
 16. Wauw! In een woord prachtig!!

  ReplyDelete
 17. Wauww, jij kan echt mooi tekenen! Was jij Jolijn niet van Sneakers & smoothies? Ik ga je blog volgen, want hij is erg leuk!
  liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! <3
   Nee, ik ben niet die Jolijn, haha. Is dat een website?
   Heel erg bedankt!

   Delete
 18. What, dat is echt praaaaaachtig!

  ReplyDelete
 19. Wat ontzettend gaaf, vooral die ogen zijn echt prachtig! Als ik teken kijken ze algauw scheel, en jij hebt dat geweldig gedaan! liefs!

  ReplyDelete
 20. Waaauuw! Wat ziet dat erg super geweldig uit! Jij hebt echt talent! Je hebt er een volger bij! <3

  ReplyDelete
 21. Heel erg mooi!! Ik teken zelf ook maar vind dit echt knap

  ReplyDelete
 22. waauw, echt geweldig! Ik volg je nu ook!
  xxx

  ReplyDelete

Thanks for your comment!