Flower Crowned


English:

Flower crowns. You saw them everywhere. Half a year ago I decided I wanted one too. They are perfect for photoshoots. Now I made myself one. I used fake flowers and iron thread (useful tutorials: here and here). I'm very satisfied about it. Do you recognise it? I wear it in the picture in the sidebar of this blog. 
Do you have a flower crown?

Nederlands:

Bloemenkransen, je zag ze overal. Een half jaar geleden besloot ik dat ik er ook eentje wilde. Ze zijn perfect voor fotoshoots namelijk! Dus heb ik er zelf eentje gemaakt. Ik gebruikte neppe bloemen en ijzerdraad (handige tutorials: hier and hier). Ik ben er heel tevreden over, ook al is het ding een béétje groot uitgevallen (maar fotoshoots mogen extreem zijn, dus). Herkennen jullie het? Ik draag de bloemenkrans namelijk ook in de foto in de zijbalk van deze blog. Ons gras is trouwens niet heel fotogeniek. Komt door het droge weer. 
Hebben jullie een bloemenkrans?

3 comments:

 1. Pretty! echt super leuk :).

  ReplyDelete
 2. Wauw hij ziet er erg mooi uit! Waar heb je die nep bloemen gehaald? Deze lijken namelijk net echt! En ik zoek nog nep bloemen voor in een vaasje.

  ReplyDelete
 3. Mooie foto's, en ik vind 'm nog steeds geweldig!
  X

  ReplyDelete

Thanks for your comment!