Garden Accessories
English:

My mom came home with my sisters and... these awesome garden accessories. First thing I thought? Picture time! The colours are so lovely and well combinated, they really make me happy. I photographed them in the morning (that's possible when it's holiday!) and I love the way the sun peaks trough the trees and plants and lights my photo subjects. What do you think?

Nederlands:

Mijn moeder en zusjes kwamen thuis en... ze hadden deze geweldige tuin accessoires meegenomen. Het eerste wat ik dacht? Tijd om foto's te nemen! De kleuren zijn zo mooi en goed gecombineerd, lekker zomers ook, daar wordt ik blij van. Ik fotografeerde ze in de ochtend (ja, wat allemaal wel niet kan als je vakantie hebt...) en ik vind de manier waarop de zon door de bomen en planten heen schijnt echt wat toevoegen. Wat vinden jullie?

5 comments:

 1. Woaw wat mooi! En heerlijk vrolijk!
  Liefs, Manon

  ReplyDelete
 2. Awwwww, love love loveeeeee it!!;)

  ReplyDelete
 3. aah lovely! Ik vind de foto's en de accessoires zelf heel mooi! Ik ga je volgen, je blog is heel leuk! Liefs nina

  ReplyDelete
 4. Oh wat schattig allemaal! Die vlindertjes heb ik ook :)
  X

  ReplyDelete
 5. Maris! Sorrysorrysorry! Bij het modereren van je reactie drukte ik per ongeluk op verwijderen ipv publiceren!
  Heel erg bedankt voor je reactie, super leif van je! Ik zal volgende keren beter opletten <3

  ReplyDelete

Thanks for your comment!