Little Ladybug
English:

I took these pictures with the macro lens, the ladybugs sat on the top of the leaves and it was a bit windy. Everything you need when you want to focus on a good picture and take sharp photographs. Not. But, apart from that, these are not the worst pictures I've ever made. I especially love the blurry background (unsharp too, but beautiful. Jey :D).
Today I'm going to 'De Ijhallen' with Kristel. I don't really know what to expect, but I do know it's the biggest vintage/secondhand market we have in our country. I can't wait to go there and I'll show you my purchases later.

Nederlands:

Ik nam deze foto's met de macro lens, de lieveheerstbeestjes zaten op de rand van een blaadje en het was winderig. Alles wat je nodig hebt om een scherpe foto te kunnen maken. Niet dus. Maar, los daarvan zijn, zijn dit niet de slechtste foto's die ik ooit heb gemaakt. Ik vind vooral de wazige roze achtergrond mooi. (Ook onscherp, maar dan mooi. Jej :D)
Vandaag ga ik naar 'De Ijhallen' met Kristel. Ik weet niet precies wat ik moet verwachten, maar ik weet dat het de grootste vintage/tweedehans markt is die we hebben hier in Nederland. Ik kan niet wachten om er heen te gaan en ik zal natuurlijk mijn aankoopjes laten zien.

4 comments:

 1. Wauw wat zijn die foto's mooi geworden zeg!
  (intussen zijn we al in de IJhallen geweest..)
  X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oops haha :) maar dankje!

   Delete
 2. Wauw, prachtige foto's! Ik wil ook zo graag een spiegelreflex, haha!
  liefs

  ReplyDelete
 3. Dat ik jouw blog nog niet eerder ben tegen gekomen, je maakt mooie foto's en je schrijft leuk. Ik volg je nu via bloglovin!

  ReplyDelete

Thanks for your comment!