Wandering Traveler


Photographer: Me
Model: Judith
MUAH/styling: Me

English:

A few weeks ago I did a shoot with a friend in the forest nearby. Our theme was: Wandering Traveler. Not only because I want to travel soooo badly, but because she is going to Africa to help. (I shared a preview here).We had very much fun and laughed so much. I love to shoot this way. Thanks for wanting to be my model girl! 
It has been quite an exercise for me, because shooting in a forest when the sun is not shining is a bit difficult. But practice makes perfect.

Nederlands:

Een paar week geleden deed ik een shoot met een vriendin in het bos dichtbij mijn huis. Ons thema was: Wandering Traveler. Niet alleen omdat ik zo ontzettend graag de wereld over wil reizen, maar ook omdat zij naar Africa gaat om daar te helpen (Ik deelde hier een preview).We hadden ontzettend veel lol en hebben zoveel gelachen dat onze wangen pijn deden (tenminste, daar had ik last van). Ik vind het heel gaaf om op zo'n manier met iemand een shoot te doen. Dankjewel voor het zijn van mijn model! 
Het was voor mij nog een aardige oefening omdat foto's schieten in een bos als de zon niet schijnt erg lastig is, maar oefening baart kunst. Dus, dat gaan we vaker doen :)

7 comments:

 1. Wat een gave foto's! Vooral de eerste en laatste hebben iets!

  ReplyDelete
 2. Wauw, wat een prachtige foto's! Heel gaaf gedaan. Liefs

  ReplyDelete
 3. Hele mooie foto's, vooral die laatste vind ik heel erg mooi!

  ReplyDelete
 4. So beautiful ⋆。˚✩

  ReplyDelete
 5. waauw die foto's zijn heel mooi! net als je blog! ik vind hem echt leuk en je hebt mooie post, ik volg je nu! :) Liefs

  ReplyDelete
 6. Heel mooi, gaaf thema! En over de zon die niet schijnt, pas de witbalans in je camera aan naar 'bewolkt' of 'schaduw', dat geeft meteen een ander effect! En inderdaad, practice makes perfect. ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! En ook bedankt boor de tip! Ik ben die knop nog nooit tegen gekomen dis ik ga maar eens op zoek :)

   Delete

Thanks for your comment!