Dreaming will help achieving your dreams
English:

Dreams are unstoppable, most of the time. Thanks to internet I discovered this. Dreams do come true, you only should convince yourself YOU can make them true. But the thing with dreams is that they sometimes fade away, but when they stay you'll 'only regret the changes you didn't take' (typical weheartit quote). And that, is true. So for today, when I'm feeling utterly miserable in my stomach (now, some hours later I feel better, don't worry), I will just focus on the positive things, and so will you.
Last week my mind has been overflown with inspiration, due to www.weheartit.com. The pictures are amazing and I already have some DIY projects in my mind for the coming holiday. You can follow me here.

Nederlands:

Dromen zijn niet te stoppen, meestal niet dan. Dankzij het internet heb ik dit ontdekt (waar zouden we zijn zonder internet?!) Dromen komen uit (cliché maar waar. Meestal zijn clichés waar, daarom zijn ze cliché denk ik), je moet jezelf er alleen van overtuigen dat JIJ ze waar kan maken, als je er voor gaat. Dromen vervagen soms, maar als een droom blijft zal je er later van balen dat je er niet wat mee hebt gedaan, ook dat is waar. Dus vandaag, wanneer ik me ontzettend naar voel (onderhand gaat het weer wat beter trouwens), ga ik lekker alleen op de positieve dingen focussen, en jullie ook.
De laatste week is mijn geest overgestroomd met een belachelijke hoeveelheid inspiratie, dankzij www.weheartit.com. De plaatjes zijn prachtig, mooi en ontroerend en ik heb al wat leuke DIY projecten in mijn hoofd voor de komende vakantie. Je kan me hier volgen trouwens.

4 comments:

 1. Ooh prachtige inspiratie! Kende heel veel al, maar heb zo'n zin om nu van alles te gaan doen, maarja er wacht een stapel hw op me..:P
  X

  ReplyDelete
 2. Over dat dromen, daar heb je helemaal gelijk in! Leuk artikel.
  Liefs

  ReplyDelete
 3. Fijne inspiratie! (: weheartit is echt zo handig en leuk!

  ReplyDelete
 4. Mooie inspiratie! Het is ook fijn dat je daar soms zo je kracht uit kunt halen. Liefs

  ReplyDelete

Thanks for your comment!