Fly Butterfly, flyEnglish:

This is a drawing I made almost 2 months ago before we went to Bretagne. I love the colours and decided not to give her a skin colour. That would give nothing extra to the drawing. 
As you may know from my Facebook, I have painted a canvas bag. When I took it with me to school I got a lot of compliments and one girl said: 'You should start a webshop!' So now I'm playing around with this idea and how this could become reality. I'll post the pictures of the bag in the future. 

Nederlands:

Deze tekening heb ik bijna twee maanden geleden afgemaakt voordat we naar Bretagne gingen. Ik vind de kleuren heel mooi bij elkaar passen, daarom heb ik haar geen huidskleur gegeven omdat dat alleen maar zou afleiden. Er zit niet echt een betekenis in verstopt, het is gewoon een mooi plaatje, al zouden de vlinders voor vrijheid kunnen staan.
Zoals je misschien wel op mijn Facebook hebt gezien, heb ik een katoenen/canvas tas beschilderd. Toen ik hem mee naar school nam kreeg ik enorm veel complimenten en een vriendin zei: 'Je zou een webshop moeten beginnen!' Dus nu ben ik een beetje met dat idee aan het spelen en aan het bedenken hoe ik dat zou kunnen doen. Ik zal de foto's binnenkort online proberen te plaatsen.

4 comments:

 1. Mooi zeg! Jij kan echt prachtig tekenen! Je zou er iets mee moeten doen :)
  liefs

  ReplyDelete
 2. Wauw, deze is echt ontzettend mooi!

  ReplyDelete
 3. Wauw, hij is echt prachtig! Je kan echt onwijs mooi tekenen.

  ReplyDelete
 4. Zooo mooi! Prachtig!
  X

  ReplyDelete

Thanks for your comment!